Így bulizott Miskolc szilveszter estéjén

Megosztás

Izgalmas szilveszteri műsorral búcsúztatta az óévet és köszöntette az új évet Miskolc. A város főterére várták a szórakozni vágyókat és fellépett többek között a Bikini és DJ. Imanbek is. Az este során pedig a megújult Avasi kilátó csodálatos fényshow-val köszöntötte az új évet.

Hosszú évek után, egy több éven át tartó világjárvány és egy energiaválság után idén újból fergeteges bulival köszöntötte az új évet Miskolc a Szent István téren. A program este hat órakor kezdődött a Vadkelet fellépésével, akik a legbulisabb magyar és külföldi rock zenékkel szórakoztatták a közönséget. Őket Bárány Attila követte, aki nagyszerű zenékkel hangolta a közönséget a Bikini koncertjére. 

Az este további részében is folytatódott a fergeteges hangulatú buli. Zenélt még Willcox, a Zaporozsec, a műsor igazi meglepetése viszont a világsztár DJ. Imanbek volt, aki 23 órától szórakoztatta a miskolci közönséget. A többszörös platinalemezes előadó  az első kelet-európai zenész, aki bekerült az amerikai Billboard HOT 100 top 5-be, ahol az előkelő negyedik helyet érte el. 

Az ingyenesen látogatható miskolci programok mellett, a nemrég átadott, Avasi kilátó is meglepetéseket tartogatott az esztendő utolsó, majd első napjára. A város iránytűjének is nevezett épület egy fényshow-val vezette át a közönséget az új évbe. 
Ebből az alkalomból, a kilátó eddigi ünnepi fényeit egy szilveszteri fényvariáció váltotta fel.

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Forrás: Minap.hu
Fotó: Facebook, Robi Robi

Kapcsolódó cikkek